اهل سنّت کرمانشاه: تالار گفتمان

تالارهای اهل سنت کرمانشاه :: نمايش موضوعات - قرضاوی: انتشار تصاویر من در كنار خاخام ها نشانه ورشكستگی تشكیلات خودگردان است

قرضاوی: انتشار تصاویر من در كنار خاخام ها نشانه ورشكستگی تشكیلات خودگردان است

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

تالارهای اهل سنت کرمانشاه صفحه اول انجمن -> اخبار اسلامی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

عایشه
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
15 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2755
امتياز: 25380
تشکر کرده: 56
تشکر شده 54 بار در 54 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 13:23:58    موضوع مطلب: قرضاوی: انتشار تصاویر من در كنار خاخام ها نشانه ورشكستگی تشكیلات خودگردان است پاسخ همراه با اعلان

قرضاوی: انتشار تصاویر من در كنار خاخام ها نشانه ورشكستگی تشكیلات خودگردان است

دكتر یوسف قرضاوی رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان از اقدام تشكیلات خودگردان فلسطین در انتشار برخی تصاویر وی در كنار خاخام های یهودی مخالف رژیم صهیونیستی به شدت انتقاد كرده و آنرا نوعی ورشكستگی و فریبكاری خواند.

به گزارش منابع قطری، قرضاوی طی خطبه های نماز روزجمعه (5/2/2010) در مسجد عمر بن الخطاب در شهر دوحه پایتخت قطر خاطر نشان كرد كه این اقدام نوعی ورشكستگی و حیله گری است؛ چرا كه این تصاویر مربوط به حاخام های یهودی عضو جمعیت "ناطوری كارتا" است كه از مخالفان تشكیل "كشور اسرائیل" به شمار می روند و حتی شبكه ماهواره ای الجزیره نیز آنها را به برنامه "بلا حدود" دعوت كرده بود و آنها در شهر دوحه با من دیدار كردند و قبل از این نیز در سال 2004 زمانی كه ما اتحادیه جهانی علمای مسلمان را تاسیس كردیم در شهر لندن با من دیدار كرده بودند.

وی افزود من 70 سال از عمر 84 ساله خودم را صرف مساله فلسطین كرده ام و از سن 14 سالگی كه دانشجوی مدرسه دینی بودم به ایراد خطابه در مورد فلسطین می پرداختم و در تظاهرات های حمایت آمیز از مساله فلسطین شركت می كردم و بارها بر سر همین مساله بازداشت شده ام.

رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان تاكید كرد كه من به خاطر این مساله نمی خواهم بر كسی منت بگذارم؛ چرا كه این كار وظیفه من و هر مسلمان دیگری است، اما بحث من این است كه آنها چطور این اتهامات را علیه من مطرح می كنند و این در حالی است كه من به دلیل حمایت از مقاومت فلسطین از سال 1999 میلادی از ورود به آمریكا منع شده ام و از چند سال پیش نیز باز بر سر همین مساله ممنوع الورود به اروپا نیز شده ام؟! پس باید گفت كه این مساله نشانگر ورشكستگی و حیله گری عاملان طرح اتهامات مذكور است.

قرضاوی در همین راستا آرزو كرد كه در راه دفاع از فلسطین و آرمان آن چه در سرزمین مقدس فلسطین و چه در دوحه و یا در هر جای دیگری به مقام شهادت برسم و از خداوند قادر متعال می خواهم كه این آرزوی مرا برآورده كند.

گفتنی است كه رسانه های وابسته به جنبش فتح و تشكیلات خودگردان رام الله به دلیل مواضع شیخ علامه یوسف قرضاوی درباره محمود عباس رئیس غیر قانونی تشكیلات خودگردان فلسطین كه اعلام كرده بود در صورت اثبات مشاركت ابو مازن در جنگ غزه وی مستحق رجم است، جنگ تبلیغاتی شدیدی را علیه رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان به راه انداخته اند.
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

تالارهای اهل سنت کرمانشاه صفحه اول انجمن -> اخبار اسلامی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت