اهل سنت کرمانشاه :: نمايش موضوعات - آنچه قبل از قبض روح رخ ميدهد

`

آنچه قبل از قبض روح رخ ميدهد

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

اهل سنت کرمانشاه صفحه اول انجمن -> مقالات اسلامی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

hanefeh
کاربر فعال

وضعيت: آفلاين
15 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 393

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 29 آبان ماه ، 1387 14:40:56    موضوع مطلب: آنچه قبل از قبض روح رخ ميدهد پاسخ همراه با اعلان

آنچه قبل از قبض روح رخ ميدهد

متردد بودن خداوند در قبض روح مؤمن .
از أبو هريرة tروايت است كه رسول اكرم eفرمودند: (إنَّ الله تعالى قال: من عادى لي وليّاً فقد آذنته بالحرب، وما تقرَّب إليَّ عبدي بشيءٍ أَحبُ إليَّ مما افترضت عليه، وما يزال عبدي يتقرب إليَّ بالنوافل حتى أحبه، فإذا أحببته كنتُ سمعه الذي يسمع به، وبصره الذي يبصر به، ويده التي يبطش بها، ورجله التي يمشي بها، ولئن سألني لأعطيّنه، ولئن استعاذني لأعيذنّه، وما ترددت عن شيء أنا فاعله،ترددي عن نفس عبدي المؤمن، يكره الموت، وأنا أكره مساءته). [بخاري] .
خداوند در حديث قدسى مى فرمايد: كسيكه با دوست و ولىّ من دشمنى كند، من با اعلام جنگ مى كنم، وبندهء مؤمن با هيچ چيز محبوبى نزد من، بهتر از فرائض با من نزديك نمى شود، و بندهء من هميشه با انجام نوافل با من نزديك مىشود تا اينكه من او را دوست مى دارم، هنگاميكه من او را دوست داشتم، من گوش او مى شوم كه با آن مى شنود، و چشم او مى شوم كه با آن مى بيند، و دستش مى شوم كه با آن مى گيرد، و پايش مى شوم كه با آن راه مى رود، و اگر چيزى از من بخواهد به او مى دهم، و اگر پناه بخواهد به او پناه مى دهم، و من در انجام هيچ كارى متردد نشدم! مگر در قبض روح بندهء مؤمنم، كه او مرگ را نمى پسندد، و من اساءت و بدى به او را نمى پسندم ـ در نتيجه متردد مىشوم ـ .
حضور شيطان هنگام مرگ:
شيطان تلاش مى كند هنگام مرگ انسان حضور پيدا كند تا خاتمهء انسان را با بدى، فسق و نافرمانى همراه نمايد، همانطوريكه شيطان تلاش مى نمايد تا هنگام انجام همهء اعمال حضور يابد ـ و انسان را دچار وسوسه كند ـ و دليل اين مطلب حديث جابر tاست كه گفت رسول اكرم eفرمودند: (إنَّ الشيطان يحضر أحدكم عند كل شيء من شأنه، حتى يحضره عند طعامه، فإذا سقطت من أحدكم اللقمة، فليمط ما كان بها من أذى ثم ليأكلها ولا يدعها للشيطان، فإذا فرغ فليلعق أصابعه، فإنَّه لا يدري في أي طعامه تكون البركة) . [مسلم] .
شيطان هنگام انجام هر كارى از كارهاى شما حضور پيدا مىكند بطوريكه حتى هنگام غذا خوردن حاضر مى شود، پس اگر از دست شما لقمهء غذا افتاد آنچه از آن ناپاك شده است دور كنيد و بقيهء آنرا بخوريد و آنرا براى شيطان نگذاريد، و هنگاميكه از خوردن غذا فارغ شديد، غذاى انگشتان را با زبان تميز كنيد و بخوريد زيرا هيچ كس نمى داند كه در كدام قسمت غذا و خوردنى بركت وجود دارد .
به نقل از کتاب, قبر:عذاب و خوشى آن
نوشته:حسين العوايشة
برگردان: إسحاق بن عبدالله بن محمد الدبيرى العوضي

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تشکر کاربران
تشکر hanefeh از اين تاپيک 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

اهل سنت کرمانشاه صفحه اول انجمن -> مقالات اسلامی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1